fredag 3 mars 2017

Veckan som har varit v.9

Hej o Hå bloggen! Denna veckan har vi haft massor att göra. Fullt ös hela veckan.

Måndagen bestod av planering inför våran övernattning på Åsengården. Vi gjorde ett grupparbete för att bestämma vad för mat som kommer konsumeras. Snacka om massa god mat det kommer att bli ;) Vi tog även en liten "rolig" tripp till polisen och fixade pass/nationellt id till oss som behövde förnya eller fixa helt nytt. Snygga foton blev det.

På tisdagen så var det språkkurs med Titti igen och denna gången fick vi ett arbetshäfte att arbeta med och det var det bästa sättet att lära sig på. Denna dagen var väldigt kort då vi slutade vid 12 redan för att våra ledare var på möte.

Onsdagen blev det ännu mera planering inför övernattningen och denna gången handlade det om aktiviteter på gården. Kommer bli väldigt intressant och roligt. På eftermiddagen så var det föreläsning som vanligt. Det snackades om kooperativa och sociala integrerande företag.

Torsdagen började med ett grupparbete om hur man presenterar Sverige och Borås på engelska. Vi hade volontärerna Antonio och Vilija till hjälp så tackar för det :) Runt 14.10 så begav sig gruppen till Fristads Folkhögskola för lite SYV-info. Det blev en lång dag...

Fredagen har mestadels vart reflektion över veckan som gått och självklart italienska med Chiara. Tror alla i gruppen förutom jag (Mathias) ser fram helgen.

Nästa vecka så kommer det inlägg om våran övernattning och lite smått o gott :)

Ha det gött så länge Med vänlig hälsningar Dream Team


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar